Знаейки за  основните страхове на мъжете можем по-добре да разберем

...
 
Знаейки за  основните страхове на мъжете можем по-добре да разберем
Коментари Харесай

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

 

Знаейки за  главните страхове на мъжете можем по-добре да разберем човек. Всички имат страхове, само че някой ги потискат, а други са подготвени да се изправят лице в лице с тях.

Ето кои са главните страхове на мъжете от всяка зодия

Овен

Мъжът Овен най-вече се опасява да не покаже слабостта си и да загуби лидерската си позиция в една връзка. С други думи – в случай че желаете да загубите Овен, започнете да му командвате и да му натякнате за минусите му.

Телец

За мъжа Телец е значимо материалното положение, опасява се, че ще завоюва малко. Този боязън е изключително настоящ до богата жена. Ето за какво е по-добре да не влизате в тематика за финаси със зодия Телец.

Близнаци

Изглежда, че близнаците към този момент не се опасяват от нищо, само че това е единствено на пръв взор. Всъщност те се опасяват от изменничество и заради тази причина постоянно прекъсват връзките си, когато стартират да се развиват в нещо съществено. Подкрепете тяхната изключителност, давайте повече похвали – и тогава има късмет връзката да продължи.

Рак

Ракът извънредно се опасява от самотата. Ако желаете да ги изплашите, кажете им, че ги напускате. Ракът ще бъде толкоз изплашен, че ще изчезне от живота ви. Но в случай че задачата е друга – да запазите Рака, тогава би трябвало да създадете най-приемливата и удобна атмосфера за него.

Лъв

Основните страхове на мъжете от зодия Лъв е от изменничество и загуба на статута на значима персона. Лесно е да ги изплашите – просто говорете за триумфите на други мъже. И противоположното – възхвалявайки и хвалейки Лъв, можете да го държите до себе си за дълго време.

Дева

Мъжете Дева се опасяват да покажат своята накърнимост и се пробват да не отворят душата си. Много се опасяват, че някой ще разбере какъв брой са уязвими. Ако желаете да ги изплашите, кажете им за това. И е елементарно да ги запазите – задоволително е да имате откровени диалози и претенции да обърнете внимание на душата му.

Везни

Основните страхове на мъжете от зодия  Везни също са свързани самотата. Но той няма да каже нищо за това, само че ще се стреми да сътвори най-удобните връзки за колегата си. Но в случай че дамата не оцени това, и примерно: постоянно изчезва с другари и не взема телефона – такива връзки бързо ще приключат.

Скорпион

Основните страхове на мъжа Скорпион се въртят към интимната му сфера – просто казано, той желае да бъде най-хубавият полов сътрудник. Лесно е да го задържиш – да приказваш за неподражаемите му качества на ухажор. Е, загубата също е лесна – просто би трябвало да спрете да се съгласявате на фамилиарност с него.

Стрелец

Стрелецът не понася съпоставяне и обезценяване. Щом заговориш за обстоятелството, че някой от твоето обграждане се оправя с всеки бизнес по-добре от Стрелец, любовта ще изстине. Затова избягвайте всевъзможни диалози за „ сполучливия другар “, в случай че задачата ви е да поддържате връзка със Стрелец.

Козирог

За Козирога е значимо да има престиж и почитание (включително професионално) в очите на своята жена. Затова му кажете, че не е постигнал нищо в живота и нищо не схваща от нещата, които се случват по света – място в „ черния лист “ ще ви бъде обезпечено.

Водолей

Е, за Водолея няма нищо по-лошо от загубата на независимост. Тук всичко е просто – започнете да контролирате всяка негова стъпка и му звънете по-често. Много скоро ще спрете да го откривате във вашата среда.

Риби

Мъжете Риби в действителност ценят домашния комфорт и взаимното съгласие със своята сродна душа, затова, с цел да го уплашат, е задоволително да го посрещнете вкъщи с безконечни искания и разправии. Рибата ще издържи дълго време, само че по-късно ще уточни вратата.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР